Egy bőrönd, ami megmentette az életemet

Gyerekkorom óta zenész szeretnék lenni. Már 5 évesen is műanyag kanalakkal és tányérokkal imitáltam a dobverőt és a dobszerkót. Anyukám is mindig mondta, ebből a gyerekből is biztos zenész lesz. Nem meglepő módon így is lett. Több évnyi énekkar, külön zeneóra és dobóra után a Zeneművészeti Egyetemre adtam be a jelentkezésem, ahova sikeres felvételt nyertem és évekig dobot tanultam. A zene szeretete valószínűleg mindig is a véremben volt, mert a családom minden tagja zenél valamit. Édesapám egy rockzenekarban énekel és gitározik, anyukám fuvolán játszik, a nővérem pedig hegedül és zongorázik. Anyukám, mikor várandós volt velem, minden nap zenét hallgatott, hogy ennek irányába próbálja terelni az életemet és szerencsére sikerült neki.

A jó hír

10 éve a legjobb barátaimmal alapítottunk egy rockbandát. Eleinte – elég sztereotipikusan – a garázsban játszottunk, majd az évek alatt a garázsból a helyi klubokba helyeződtünk át. Pár napja azonban nagyon nagyot fordult velünk a világ, mert kaptunk egy meghívást az ország másik végéből. A felkéréssel engem kerestek meg, mivel Zsoltit, a banda fejét nem érték el, talán éppen gyakorolt a műteremben. Azonnal körbetelefonáltam a srácokat, hogy elújságoljam nekik a jó hírt. Mindenki rendkívül izgatott lett és azonnal elkezdtük szervezni az utat. Mivel közel 500 km-ről volt szó, jól át kellett beszélnünk a dolgokat. Azt már kitaláltuk, hogy kocsival megyünk le, apámnak pont egy furgonja van, így a banda cuccainak és a mi bőröndjeinknek az elhelyezése meg volt oldva. A benzinköltséget felezzük, és felváltva vezetünk majd, hogy ne legyen túl megterhelő számunkra az út.

Váratlan kalamajka a bőröndömmel

Az indulás előtti héten azonban szörnyű dolog történt. Kedvenc bőröndömnek, amiben a holmijaimat szerettem volna vinni, sajnálatos módon elromlott a cipzárja. Hiába próbáltam megjavítani saját magamnak, ám ez nem sikerült, azonban olyan szakembert sem találtam a környéken, aki tudott volna segíteni nekem. Mivel elég kényes dolgokat szoktam magammal vinni ilyen utakra, például a kb. 30 centis kabalaszobrom, amit nagypapám faragott nekem agyagból, vagy épp a dobverőim, így fontos volt, hogy olyan bőröndöm legyen, ami masszív és védi a benne lévő tárgyakat az ütődéstől. Akit tudtam, körbekérdeztem, végül Zsolti ajánlotta nekem a Bagbox Webáruházat. Azt mondta, ő már vásárolt onnan bőröndöt, amivel teljes mértékben meg volt elégedve, dicsérte, hogy ennél masszívabbat aligha találhatnék. Felkerestem a weboldalt, és nem csak dizájnja, hanem az általam keresett kabin bőrönd árak is szimpatikusak voltak számomra, szóval úgy döntöttem, hogy választok egy nekem tetszőt és azonnal megrendelem.

Az utolsó napok a koncert előtt

A kiválasztott bőrönd rendkívül hamar megérkezett és teljes mértékben meg voltam vele elégedve. Pont az a masszív, strapabíró darab, amire számítottam. A piacon lévő kabin bőrönd árakhoz képest igazán meg voltam elégedve azzal az összeggel is, amit kifizettem érte. Bátran állíthatom, hogy tényleg megérte az árát. Mivel a Bagbox megmentette az életemet, így a fellépés előtti utolsó napokat nyugalomban tölthettem. A koncert szerencsére jól sikerült, az új bőröndöm pedig rendkívül jól viselte az utat, a benne lévő tárgyaim egy karcolást sem szenvedtek. Biztos vagyok benne, hogy ez a bőrönd még jó sokáig el fog engem kísérni a koncertjeinkre.