Ha beindul a zenekar, dörrenjenek be az autómotorok is!

Lassan, de biztosan megtérül az a többévnyi munka, amit a zenélésbe fektettem. Egy laikus nem tudja azt, hogy a színpadon látott zenész, akinél boldogabb ember nincs, a földön mikor muzsikál, mennyi gyötrelmes gyakorlási órát fektetett be. Ahhoz, hogy az ember a színpadon száz, vagy akár száztíz százalékot tudjon produkálni, százötven százalékosra kell kigyúrnia otthoni szorgalommal a dalt és a játéktechnikáját. Mert ha ez nincs meg, gondolkodik, odafigyel, mit mikor hogy játsszon és ez az előadás kárára fog menni. Sajnos azért nem tud kilépni nagyon sok zenekar az amatőr színtérből, mert nem veszik a fáradtságot ahhoz, hogy kifogástalan állapotra emeljék a hangszeres tudásukat. Én mindig ennek tudatában gyakoroltam, tudtam, hogy mi lesz a vége, ha szorgalmasan fogat összeszorítva haladok szép lassan előre. Szerencsém is lett, mert nemrég kerültem be egy remek formációba, ahol igen szép gázsit kapok fellépésekért. Mondhatom, hogy végre tényleg megtérült a befektetett munkám.

Szeretem, ha már olyan szinte van a zenekar, hogy a probléma az az legyen, milyen kisbusszal, vigyük a zenekart és milyennel a koncert eszközöket, nem pedig az, hogy valaki nem tudja lefogni a C7-es akkordot…

Most valóban a zenekar problémája az, hogy túl sok a show elem és nincs elég jármű, amivel ezeket szállítani tudnánk. Volt szó, hogy elkezdünk dolgozni egy flottakezelő segítségével. Nem tudjuk még milyen finanszírozási forma lenne jó, de vagy lízing, vagy az az érdekes nevű tartósbérlet. Sokat nem értünk hozzá ezért is örültünk, amikor találtunk egy olyan lehetőséget, ahonnan volt letölthető tartalom, hogy a mi vállalkozásunknak, azaz jelen esetben zenekarunknak melyik érné meg legjobban. Egy kifejezetten barátságos flottakezelő partnert ismertünk meg az oldalon, az egyetlen probléma az volt, hogy kisbuszokkal elvileg nem foglalkoznak. Pedig valóban egy remek szolgáltatást ismertünk meg az oldalon, és kifejezetten örültünk, hogy érthetően írják le a finanszírozási formák paramétereit. Végre egy olyan oldalon tudtam böngészni, ami nem csak az asztali számítógépen működik, hanem mobilra is kiválóan van optimalizálva. Lehet, hogy nem szolgáltatnak kisbuszokat, viszont számos hasznos információval lettünk gazdagabbak az oldalon talált hasznos leírások végett. Nagyjából képben vagyunk, hogy milyen lehetőségekkel tudunk majd kooperálni és melyik miben jobb és miben hasznosabb, mint társai.

Bár a gondunk még mindig nem volt teljes mértékben megoldva, ezért tovább kutattunk a neten, hogy végre legyen egy kisbusz flottánk, ami szállít minket. Végül pár hét múlva a menedzser intézett valamit, állítása szerint sokat segített az árak alkudásában, annak a remek flottakezelőnek az oldala. Jó árat tudott alkudni a szervezőemberünk, nagyon jó járművekért, így már a nyári turnénk biztosan közlekedés szempontjából megoldott lesz! Nincs más hátra, mint zenélni!