Kedvenc zenekar, szobalány állás

Minden hónap első szombatján lő zene van az egyik szórakozóhelyen, ahová szoktunk járni. Nagyon szeretem a zenekart, aki játszani szokott, mert régi slágereket játszik, viszont kicsit másképpen, más stílusban. Te szereted az élő zenét?

A koncertek

Valahogy mindig mást ad egy koncert, egy élő zene, mint ha mondjuk felvételről, vagy lemezen hallgatjuk. Sokkal jobb érzés, mintha ugyan az lenne, de mégis másképpen. A hangulat is más amit egy ilyen alkalom adni tud, hiszen nem azt jelenti, hogy meghallgatod ugyan azt a zenét több alkalommal, hanem más hangzásban.brandy-482622_640

Szeretek koncertre járni, mert a tömeg hatása, és a zene élménye teljesen mást ad. Amikor mondjuk a kedvenc slágert együtt énekeljük, mondjuk egy több száz fős tömeg, mindjárt más, mint amikor feltekeri az ember a rádiót.

A tömegek

Manapság azt vettem észre, hogy egyre többen érdeklődnek az élő zene iránt, jobban mint mondjuk pár évvel ezelőtt.

A bátyám egy étteremben dolgozik, ahol szokott minden féle rendezvény lenni. Van hogy esküvő, ballagás, vagy csak egy ünneplés. Volt hogy egy baráti csapat foglalta le a kis termet, mert az egyik ismerősük egy külföldi munkát vállat el, talán szobalány állást, és hogy hónapokig nem találkoznak, vagy évekig.

Persze nem kell mindig alkalom azért, hogy ünnepeljünk, hiszen jó amúgy is egy kicsit kikapcsolódni, hiszen ebben a rohanó világban csak ez marad.