Koncerten új ismeretségek kötődnek

Gyerekkori barátom, egy zenekarban dobol. Már fiatal korunkban is látszott rajta, hogy a színpadra termett, csak akkor még nem tudtuk, hogy melyik hangszert fogja választani, de az évek előre haladtával kiformálódott, hogy az ő hangszere a dob lesz. Nagyon tehetséges benne, és a mi legfontosabb, hogy jól is érzi magát a csapatban és a színpadon is. Saját számokat és feldolgozásokat is játszanak, valamint rendszeresen koncerteznek is kis clubokban és barokban. Én is rendszeresen járok a koncertjeikre, nagyon szeretem őket, a barátomat hallgatni, és mindig büszkeséggel tölt el, hogy láthatom őt fent a színpadon, ilyen testhezálló szerepben, mint a zenész szakma. Nem egyedül szoktam a koncertjeire járni, hanem nagyobb baráti társasággal, és mindig új ismeretségeket is kötünk egy – egy este alkalmával.

Egy ilyen baráti koncertezés alkalmával került szó a tárolásról. Különféle munkáink vannak a társaságon belül, ezért nagyon összetett a beszélgetési témáik is.

Dexion salgó is így került a képbe. Mivel a tárolás Gábor barátunknál nagyon fontos, az ő cége nagyon előtérbe helyezi a rendszerezést és azt, hogy mindent könnyen meg tudjon találni az egyes kollégája. Azáltal a munkafolyamataik lerövidülnek, minden egyes munkamozzanat precízebb és hatékonyabb tud lenni.

Elmesélte, hogy nagyon sokat keresett az interneten keresztül polcrendszereket forgalmazó céget, mígnem megtalálta a számára legmegfelelőbbet, akik ár és érték arányban is nagyon ki tudják szolgálni az ő elvárásait, valamint a rövid beszerzési és szállítási határidőt is tudják tartani. Mindezek előtt Gábor felvázolta számunkra a koncert közben, hogy mennyire nagy hatást gyakorolt rá a polcokat forgalmazó cég honlapja, amikor meglátta már akkor tudta, hogy egy nagyon korrekt és mindenben profi céggel találja szemben magát, aki elkövet mindent a vevőik érdekében, nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a honlapon keresztül is könnyedén tudjanak az ügyfeleik döntésre jutni. Ezt úgy segítik elő, hogy minden egyes termékük mellé, részletes leírást, ajánlást, és fényképeket csatolnak. Ezzel mindenképpen a vásárlók tájékoztatása és tájékoztatás utáni könnyed megrendelés a céljuk, ami nem is maradt el Gábor esetében sem, mivel részletes termékleírás után, mely tartalmazta azt is, hogy az éppen górcső alá vett terméket, milyen stílusú és típusú raktárhelyiségekbe   ajánlják, hol tudja a legjobban szolgálni a vásárlóik kívánságait.

Szuper, összeszedett cégnek Gábor kisvártatva egy előzetes megrendelést adott le, nem másra, mint egy olyan nagyon új technikájú salgó polcra, mely nem tartalmaz csavarokat, és mégis nagyon stabil és ugyan olyan strapabíró, mint a nagy testvére, aki még tartalma összeszerelő csavarokat. Masszív horgonyzott acélból készülnek az egyes elemek és mindvégig nagyon jó teherbírásúak maradnak.

Dexion salgó polc ebbe a kategóriába tartozik, mely nagyon könnyen összeszerelhető és csavarmentessége miatt, nem okozhat esetleges ruházati beakadást, szakadást. Mindezek mellett, nem elhanyagolható volt az az információ sem, hogy nagyon kedvező áron lehet hozzájutni, és tényleg, rengeteg helyen lehet alkalmazni, legyen szó irodai vagy otthoni környezetről, de még raktárhelyiségekbe is ajánlják. Nagyon megnyerő volt ez a termék Gábor barátunk számára, így az előzetes rendelés leadás után várta, hogy a felmérő szakember megérkezzen és miután, kedélyesen elbeszélgettek, némi tanácsot is kapott Gábor, hogy hogyan lehet még jobban emelni a helykihasználtságon. A felmérő szakember korrekt módon, csodás tanácsokkal látta el a barunkat, aki meg is fogadott jópárat az elhangzottakból.  És rábólintott, hogy az árajánlatot, az új ötletekhez mérten küldje meg a felmérő szakember.

Dexion salgó polcrendszerre nagyon kedvező árajánlat érkezett, amivel rögvest élt is és megrendelésre is került. Rövid gyártási és szállítási idő tartását követően, az összeszerelő szakemberek az előre megbeszélt időpontban, – amit nagyon rugalmasan kezeltek, a vásárlók érdekeit is szem előtt tartották, és igazodtak Gábor munkaidejéhez-.

A szállítás és az összeszerelést is a polcrendszert forgalmazó cég végezte, ez nagy könnyebbséget jelentett Gáborék számára, mivel nem kellett külön összeszerelő szakemberek keresni és erre időt és energiát fordítani. Nagyon jól jött, hogy ez a cég ilyen kompakt szolgáltatást nyújt. Az összeszereléssel és a polc minőségével Gábor teljes mértékben elégedett, és mindenki számára ajánlani tudja a céget, azoknak, akik polcra van szükségük.