Koncerthez nem kell más, csak lufi, sör és gázpalack

A hétvégén nagy bulira készülünk a bandával, hisz eljött a zenekar 10 éves évfordulója. Ez szép kerek szám, így meg is ünnepeljük a törzshelyünkön. Ehhez már el is kezdtünk készülődni, megrendeltük az ételt és az italokat is.

Az egyik barátunk közben megjegyezte, hogy nem lehet megtartani anélkül a banda szülinapját, hogy ne lennének lufik.

Ez igazán menő ötlet volt, csak az volt a gond, hogy nem tudtuk, honnan szerezhetnénk héliumot. De szerencsére valaki ismert egy céget, akik már közel 20 éve gázcsere telepet üzemeltetnek. Azt mondta, hogy nagyon jó áron lehet tőlük hélium palackot is rendelni, és pontosan kihozzák, Budapesten bárhová.


El is mentettem a cég elérhetőségét, és már meg is beszéltem velük, hogy pár napon belül hozni fogják a hélium palackot. Mondjuk szerintem annyira nem fontosak a lufik, de a gyerekek biztos élvezni fogják, így örültem, hogy ezt is el tudtuk intézni.

Még azt is megkérdeztem az ismerősömtől, hol található co2 palack jó áron, mivel az egyik haverom sört gyárt, ő hozna pár rekesszel a bulira, viszont nem tud olyan céget, ami jó áron tudná cserélni neki a kiürült palackjait. De ez a cég, amiről az imént beszéltem, még ezt is megoldja, hisz nem csak héliummal foglalkozik, hanem mindenféle más lakossági forgalmazásban kapható gázzal is, mint például a co2. 

A buli egyébként nagyon jól sikerült, és a sörrel meg a lufikkal valóban sokkal ünnepibb lett a hangulat.