Motoros webáruház, mellékállásban zenész

Az unokatestvérem zenész. Már amióta az eszemet tudom, ő mindig zenélt. Valahogy a hangszerekért is oda volt, hol ezért, hol pedig azért. Szerintem alig akad olyan hangszer, amin nem játszott volna. Te játszottál valamilyen hangszeren?lead-singer-455750_640

A hangszerek szeretete

Sok gyerek nem is ismeri a hangszereket, és hogy mi hogyan szól, vagy hogy hogyan kell megszólaltatni?. Nagyon jó lehetőség, amikor a zene iskolák nyílt napot tartanak, és megnézhetünk, kezünkbe foghatunk minden féle zenei eszközt.

Van aki gyermekként szeret bele egy egy eszközbe, de olyan is előfordul hogy felnőt korban döntünk úgy, hogy szeretnénk megtanulni.

A zene hatása

Mindenkire jó hatással van. Mindegy, hogy szomorúak vagyunk, vagy vidámak, minden esetre megtaláljuk azt, ami a hangulatunkhoz illő. Sokan csak hobbiból játszanak egy egy zenekarban. Az unokatestvérem például az egyik motoros webáruház profiljával foglalkozik, vagy valami hasonlóval. Mindig változik, attól függ, hogy ki a megbízott.

Az állandó munkája mellett járnak ide oda zenélgetni. Persze ahhoz hogy jól játszanak próbálni is kell, így ezt sem szabad elhanyagolni. Az ember mindig ara fordít időt, amire szeretne.