Zenekar, és az akciós bukósisak

Zenekari gyűjtés, egy beteg barát részére. Az egyik barátunk Józsi igen beteg. Egy műtét lehet hogy segítene rajta, de igen drága. Sokat gondolkodtunk, hogy hogyan is tudnánk rajta segíteni.

A mi kis együttesünkguitar-1139397_640

Régi zenekar vagyunk, sokat játszottunk együtt, amikor a kedvünk tartja. Andrásék garázsában szoktunk néha összejönni, és zenélgetni. Józsi be szokott járni arra a helyre ahol szoktunk zenélni havonta 2 alkalommal. Ott az egyik vendég ötlete alapján jött az ötlet, hogy rendezzünk egy gyűjtést Józsi javára. Végig gondolva rájöttünk nem is olyan rossz ötlet.

Készítettünk plakátokat, és az interneten is a közösségi oldalunkon publikáltuk, hogy egy hónap múlva rendezünk egy jótékonysági koncertet, és hogy aki szeretne járuljon hozzá. Emlékszem, milyen meghatott volt Józsi, mikor elmondtuk neki, hogy mit tervezünk, mit szeretnénk.

Az este hangulata

Jó hangulatban telt az este, és sokan eljöttek. Jó volt látni az összefogást, és azt, hogy mindenki szeretne segíteni. Ki mit hozott, és ajánlott fel, azzal gyarapodott az adományos asztal.

Az egyik legnagyobb ajándék egy teljesen új bukósisak volt. Többen összeálltak, vásároltak egy akciós bukósisakot, és azt utána árverezésre adták. Erre külön licitálni lehetett az este folyamán.

Végül jól zárult az este, jó hangulatban, és a zene is nagyon jó volt. Az összegyűjtött összeget még ott átadtuk Józsinak, aki könnyek között vette át, és köszönte meg amit érte tettünk. Ez csak egy kis segítség, de ha ezzel elindítunk valamit, akkor azzal már segítettünk is.